Racestuff - Racing, Bilar & Motorer

Är du sugen på att köpa dig en husbil?

Gillar du att campa, men vill uppgradera tältet till något annat? Det du då har att välja på, det är att köpa en husvagn eller en husbil. Fördelen med en husbil är ju att det inte direkt krävs förberedelser mer än att packa. För du kan ju bara sätta dig i den och köra. Inte som med husvagn, där du måste koppla på vagnen på bilen samt sätta fast extra backspeglar.

Även om det är ett bra tag kvar tills campingsäsongen drar igång, så kan det vara smart att redan nu kolla på begagnade husbilar. Du kan så klart även kolla in helt nya husbilar med, men de kostar oftast lite mer.

Frihet med en husbil

Det är en frihet i att äga en husbil. Du kan med den åka var du vill i Sverige så väl som att åka ut i Europa med om du vill det. Det är ju oftast bara att sätta dig och börja köra! Du kan välja själv om du vill stanna till länge på en plats eller åka runt till olika. Husbil passar oftast om du är ensam eller om ni är två. Är ni en barnfamilj så kan det vara att rekommendera att ni satsar på en husvagn istället. Den ger lite mer plats, samt är enklare att transportera barnen i bilen. Samt att du även då har bilen fri efter att vagnen ställts upp på rätt plats. 

10 Dec 2021