Racestuff - Racing, Bilar & Motorer

Har du alla försäkringar du behöver?

Idag är det så att när man talar om försäkringar, så är det bara lag på en enda, resten är valfria och upp till dig om du vill ha dem eller inte. Den försäkring det är lag på, det är trafikförsäkring om du har bil. Men oftast är det bra att satsa på en hel- eller halvförsäkring på bilen. Sedan som sagt, alla andra typer av försäkringar kan du själv välja om du vill teckna och hos vilket försäkringsbolag du villl teckna dem. Ett bra ställe som har många olika försäkringar, det är TryggHansa. Du hittar Trygg Hansa kontakt här.

Vilka försäkringar bör du ha?

Oavsett hur du bor, så kan det vara bra att försäkra ditt hem. Det går att göra via en hemförsäkring eller villaförsäkring, beroende på hur du bor. Andra försäkring som kan vara bra att teckna, är för dig själv i form av en olycksfallsförsäkring, en sjuk- och olycksfallsförsäkring, en inkomstförsäkring, en sjukvårdsförsäkring, en pensionsförsäkring och livförsäkring.

Om du har barn så bör även de få en barnförsäkring eller olycksfallförsäkring. Du som har djur bör även se över att försäkra dem. Det gör det billigare att besöka veterinären. Alla de jag räknat upp är ofta det som de flesta väljer att försäkra. 

Utöver dessa "vanliga" försäkringar så finns det även andra typer. Bland annat finns försäkringar som bara gäller för en viss, begränsad sjukdom, tandvårdsförsäkringar, produktförsäkringar/flera olika produktförsäkringar, avbeställningsskydd via resebyrån/flygbolaget, ID-skyddsförsäkring och så vidare. 

7 Nov 2021