Racestuff - Racing, Bilar & Motorer

Undvik inbrottstjuvar

Idag kan man med små medel göra sitt hem och sitt garage något säkrare. Det så att inte inbrottstjuvar ens tänker tanken att vilja göra inbrott i huset, eller i garaget för att stjäla bilen. Det man kan göra är att sätta upp övervakningskameror. Det är bra att ha en övervakningskamera utomhus, en vid garaget samt kanske även en kamera inne. Kameran inne kan även vara kopplad till larm samt ett larmbolag som kan assistera om det ändå är att någon tar sig in. Sedan finns det andra sätt att undvika att tjuvar kommer till huset.

Lura tjuven

Utöver larm och övervakningskameror, så är det bra att lura tjuven att du är hemma, även om du inte är det. Det genom att be grannar om hjälp då du är bortrest till exempel. Det genom att ta in posten, klippa gräset, skotta snön eller att de ställer sin bil på uppfarten ibland. Sätt även timers på lampor och annat inne. Du kan även sätta upp en skylt, varning för hunden, även om du inte har en. 

Ett annat sätt att skydda ditt hem och dina prylar, det är att sätta gps tracker på bilen till exempel. Sådana kan du hitta på https://www.prylstaden.se/. De har även flera olika typer av övervakningskameror. 

Tjuvar kan vara fräcka och försöker gärna med alla medel att nå dina värdesaker. Men satsar du på rätt larm och övervakning så är det inte omöjligt att de låter bli just ditt hus. 

7 Oct 2020