Racestuff - Racing, Bilar & Motorer

Vilken är den bästa bilförsäkringen?

Det finns idag tre varianter av bilförsäkring som man kan ha. Dessa är trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring. Det är alltid krav på att minst ha trafikförsäkringen! Om det är så att du vill försäkra din bil, så är det bra att först bestämma dig för om du ska ha en halvförsäkring eller helförsäkring eller om det räcker med en trafikförsäkring. Därefter kan det vara bra att kolla in de olika bolagen för att se vad de erbjuder och vad som ingår. Vill du göra det enkelt för dig, kolla gärna in Crediwizz, som har jämfört flera åt dig!

Hitta en passande försäkring till din bil

Om du ska jämföra olika försäkringar, så är det inte bara att kolla priset! Det finns en hel del annat du bör ta i beaktande. Bland annat bör du noga kolla omfattning, alltså vad för skydd som ingår i just en viss försäkring. Du bör även noga kolla upp om det finns tilläggsförsäkringar som är bra att ha. 

Kolla även av saker så som bindningstid, kundservice, andra kunders omdömen samt om det går att få rabatter. Ofta kan det vara så att om du samlar alla dina färsäkringar hos ett bolag, så ger det dig bra rabatter.

Fundera på vad för försäkring som passar din bil

Det finns som sagt tre olika sorters försäkringar att välja på. Se till att välja en som passar dig och din bil. Utgå från bilens ålder och skick!

27 Apr 2022